Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Mnich bo nazwe wymyslili jak zobaczyli kaskaderow na ukrainach

Nie pij wodki nie pij wina kup se rower ukraina
To byly czasy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MNICH79 napisał:
jeszcze kinezoterapia ale w polowie kwietnia ma juz wrocic do pracy i sportu nie moge sie doczekac bo mam 20 kilo nadwagi hyhyhyhyhy

20kilo nadwagi??Mnichu przypomniałem sobie zabawe z dziecinstwa po której szybko traciłem na wadze -mianowicie ,kopałem w ul z pszczółkami,po czym w dłuuuugą -czasem udawało sie bić rekordy nie oficjalnie ,to troszke bolesna kuracja ale skutki przynosi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
albo lysa pala
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
albo lysa pala

kolek-kazdy ma łysą ja bym sie za to nie pogniewał
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no lysa pala to byl wypas
czasem sie cholera czlowiekowi wyrwie
ale jest gitara i moj starszy nie jest z pakistanu
oj chyba sobie cos naleje
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
To się narobiło,temat nam trochę zjechał.A miało być o wspomnieniach jak byliśmy tacy "niewinni"
to ja tak dla rozluźnienia,taka byłam śliczna jak miałam roczek(Jezu,kiedy to było)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
To się narobiło,temat nam trochę zjechał.A miało być o wspomnieniach jak byliśmy tacy "niewinni"
to ja tak dla rozluźnienia,taka byłam śliczna jak miałam roczek(Jezu,kiedy to było)

siedemnascie lat temu jak mniemam pani wiedzmo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiedzma ja tam na pewno sliczny nie bylem bo wtedy byla "moda" na karmienie dzieci
"do oporu" Ale kiedys w czasach maloletnich zafascynowady olimpiada przeskoczylem
o tyczce przez brame. Problem pojawil sie kiedy oprzytomialem i zdalem sobie sprawe
ze polecialem poza materac (pompowany ) po czym zobaczylem otwarte
zlamanie nogi Ale faza
Pamietam jeszcze robienie sobie jaj z portfelem na zylce Ale ludzie cyrki
odstawiaja jak widza portfel bez wlasciciela
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
Jezeli , juz mowa o lalkach to mam rowniez , dmuchana z latexu z wielkimi...oczami , prezent od kumpli......z dziecinstwa, mam mile wspomnienia ...to byly czasy...wciaz wyglada jak nowa....aha zapomnialem dodac ....blondynka

dbasz o nia bardzo czy jej nie uzywasz?
musialam zapytac. dlaczego wyglada jak nowa?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:

no cud swiata prawdziwe sloneczko.
nawet ja nie bylam taka sliczna
Zgłoś wpis

Bliżej nas